Hyper henter to nye innholdsrådgivere

Ahead-gruppens siste signeringer kommer fra reklamebyrået TENK og Oslo Nye Høyskole.

IMG 9293x
Fra venstre: Cathrine Merkesdal, Cecilie Falch-Eriksen og byråleder Anders Waage. Foto: Hyper

Innholdsteamet hos Hyper vokser, og de to siste tilskuddene i gjengen er innholdsrådgiverne Cecilie Falch-Eriksen og Cathrine Merkesdal.

– Det er utrolig hyggelig å kunne dele oppstarten i Hyper med to så talentfulle og erfarne rådgivere. Vi er skikkelig stolte av at så flinke folk velger oss, og har lyst til å være med på å utvikle byrået og kundene våre fremover. Sammen skal vi levere på toppnivå for kundene våre fremover, i krysningspunktet mellom strategi, kreativitet og innhold, sier Anders Waage, ny byråleder i Hyper.

Cecilie Falch-Eriksen har erfaring som kreatør, rådgiver og tekstforfatter, og kommer sist fra reklamebyrået TENK.

– Tidligere jobbet jeg som kreatør i klassiske team, men de siste årene har jeg jobbet mye med innhold, både strategisk og operativt. Denne bakgrunnen gjør at jeg har en helhetlig tilnærming til kommunikasjon, og her er Hyper best i klassen. Jeg gleder meg veldig til å jobbe sammen med så mange dyktige mennesker, og kjenner at Telegrafen er rett sted å være akkurat nå. Det skjer mye spennende nå som alle Ahead-byråene er under samme tak, sier Cecilie Falch-Eriksen.

Cathrine Merkesdal har jobbet med innholdsmarkedsføring siden 2013. Blant annet som kommunikasjonsrådgiver og webredaktør hos Oslo Nye Høyskole, og som rådgiver og innholdsprodusent i egen bedrift.

– Jeg har alltid tenkt at Hyper er en av de beste i markedet på helhetlig markedsføring og innholdsstrategi, noe jeg virkelig brenner for. Jeg hadde vært på seminar med de tidligere hvor jeg ble veldig imponert over dybden i arbeidet de presenterte, så når det kom en ledig stilling måtte jeg hoppe på, sier Cathrine Merkesdal, og fortsetter:

– Det er utrolig spennende å få lov til å være en del av et innholdsteam hvor det er så mye fokus på fag og kunnskapsdeling. Og så er det mye sosial hygge, som jeg ser frem til å være med på!