Hyper styrker laget ytterligere på innhold og design

Hyper fortsetter å vokse og styrker seg ytterligere gjennom ansettelsene av tekstforfatter og innholdsrådgiver Anne Marte Smebye og designer Ida Gowers Lindal.

MG 0662 Edit
Fra venstre: Byråleder Henriette Leikanger og nyansatte Ida Gowers Lindal og Anne Marte Smebye.

I september i år endret HyperRedink navn til Hyper og gjorde samtidig en klar og tydelig reposisjonering av byrået. Med en ambisjon om å utfordre i markedet med en helt ny metode og innsiktsbasert kreativ tilnærming, har Hyper siden da gjort en rekke ansettelser. 


Skifter fra Skift til Hyper

Anne Marte Smebye er Hypers nyeste tilskudd blant innholdsrådgiverne. Hun kommer til byrået fra rollen som kommunikasjonsrådgiver for Skift, næringslivets klimainitiativ drevet av miljøstiftelsen Zero. Fra tidligere har hun erfaring som tekstforfatter og kreatør i Kitchen, der hun jobbet med kunder som MENY, Sparebank 1 og Kreftforeningen. Hun har også bakgrunn som Content Manager i SMFB Engine hvor hun hadde internasjonale og prisvinnende kunder som Santander, Diadora og Nordic Choice Hotels på kundelista.

33-åringen har opparbeidet seg bred erfaring fra markedsføring og kommunikasjon – fra de store idéer og kreative konsepter til selve produksjonen og aktiveringen i digitale kanaler.

– Jeg setter så stor pris på Hypers måte å tenke på og har gledet meg som en unge til å komme i gang med Hyper-metoden. Innsiktsbasert kreativitet med en redaksjonell inngang til faget er midt i blinken for meg. Jeg tror mange byråer vil se til Hypers tilnærming til reklame og innhold fremover, sier Anne Marte.

Anne Marte er spesialisert på digital strategi og kommunikasjon og brenner for å veilede kunder gjennom jungelen av budskap som de ønsker å kommunisere.

– Her har vi skutt gullfuglen, sier Ane-Kamilla Eriksen, leder for innhold og performance i Hyper. – Anne Marte er en skikkelig dyktig innholdsrådgiver. Med sin kreative kraft og store lidenskap for bærekraftkommunikasjon er hun er helt riktig match for oss!

Ut av frilansbobla

I tillegg ansetter Hyper også Ida Gowers Lindal. Ida er utdannet grafisk designer fra universitetet i Falmouth og har over 15 års erfaring som designer og Art Director. Fra tiden som frilans har hun allerede rukket å bli godt kjent med Hyper, som hun har bistått på en rekke oppdrag. Gowers Lindal har lang erfaring fra retail-kunder, noe som kommer godt med når hun tar fatt på arbeidet i Hyper.


– Ida er et etterlengtet tilskudd til designavdelingen. Hun er en formsterk designer og AD med en helt egen evne til å gjøre budskap forståelig. Hennes faglige tyngde og trygghet i det hun gjør er noe både vi og kundene våre kommer til å nyte godt av. Hun er allerede godt igang og vi gleder oss til fortsettelsen, sier Heidi Lagerløv, leder for design i Hyper.

– Det Hyper gjør, å jobbe innsiktsbasert og målrettet i alle deler av leveransen, er veldig inspirerende. Jeg elsker ambisjonen! Det gjorde at de lokket meg ut av den behagelige frilansbobla. Nå går jeg fra å være et “one woman band” til å bli en del av en stor gjeng med massevis av flinke folk - og det er jo mye mer gøy, forteller Ida entusiastisk. 

Vind i seilene

Med de to nyansettelsene teller Hyper nå 54, og består av et bredt lag av fagkompetanse - strategiske rådgivere, kreatører, innholdsrådgivere, designere, fotografer, videofotografer, motion-designere, animatører, perfomance-rådgivere, utviklere og prosjektledere.

– Nå har vi skikkelig vind i seilene! Det er moro å få på plass nye, dyktige og fremoverlente kollegaer som styrker laget vårt, og sørger for at vi fortsetter å levere helhetlige konsepter og skyhøy kvalitet for kundene våre, sier en fornøyd byråleder, Henriette Leikanger.

Om Hyper

Reklamebyrået er en del av Ahead Group Norway som består av byråene Hyper, Oculos, Nova Vista, RetailHouse Varejo og Elg, og omsetter for over 300 millioner kroner i Norge. Som en del av det nordiske Ahead-nettverket leverer gruppen også løsninger innen strategi, kreativitet, content, PR, CRM, marketing-teknologi og customer experience i hele regionen.