Hyper styrker staben

Tre nye utviklere, en motion designer og to prosjektledere til Hyper.

38699 89d84 original
Fra venstre: Elvis Nunez, Zackarias Jonsson, Sindre Moen (svart t-skjorte), Mathias Benjaminsen (grå hettegenser), Anita Kalkvik, og Pia Winther. Foto: Hyper

– Vi merker en stadig større etterspørsel etter løsninger på tvers av alle digitale plattformer, spesielt mobile, og nå styrker vi byrået ytterligere, uttaler Lars-Petter Windelstad Kjos, kreativ leder i Hyper.

Selskapet nærmer seg nå 50 ansatte og har kunder som Statnett, REMA 1000, Bademiljø, Tine og KIA.

Sindre Moen er ansatt som web-utvikler og kommer fra Accenture. Han har tidligere undervist i web-utvikling ved NITH, og er lidenskapelig opptatt teknologi, kode og supertøffe nettsider

– Akkurat det de nye kollegaene mine i Hyper er, så dette er en perfekt match, sier Moen.

Elvis Nunez kom til Norge fra selveste Silicon Valley, California, der han blant annet jobbet med å utvikle den mobile løsningen til Backplane, en plattform som gir muligheten til å skape sine egne sosiale medier med et sylskarpt fokus på det visuelle.

– Nå gleder jeg meg til å bidra til å dytte Hyper, kundene og prosjektene våre til nye høyder. Så denne bygningen forlater jeg ikke, forsikrer Nunez.

Mathias Benjaminsen har tidligere jobbet for Hyper gjennom firmaet Interak. Det er det en glede å få en så dyktig front-end-utvikler med på laget, ifølge Windelstad Kjos.

– På Hyper er det en selvfølge å sparre og pushe hverandre til å prestere sitt beste, uttaler Benjaminsen.

Svensk arbeidsmoral på sitt beste

Zackarias Johnsson er Hypers tredje søta bror i staben, og håndterer både motion, animasjon, webdesign og kode. Zack er en kunstnerisk feinschmecker og et multitalent.

– Jag arbetar för att slappna av, och så länge jag får skapa på en daglig basis är jag mer än nöjd, erklærer Johnsson.

Anita Kalkvik er utdannet sivilingeniør i datateknikk fra NTNU, og har til sammen syv års erfaring som prosjekt- og testleder hos blant annet EVRY, Colibria og Steria. Dette er ei dame med solid erfaring og forståelse for hva som kreves i store og tekniske leveranser, ifølge Windelstad Kjos.

– Hyper har en fantisk, fremoverlent ja-kultur, hvor man har kompetanse og guts til å gjøre ting først og ligge foran, sier Kvalvik..

Pia Winther har fem års bakgrunn som prosjektleder i Funcom. De siste årene lokalisert i Canada.

– Høyt tempo, stor variasjon, en spennende bransje og et spennende selskap, sier Olstad.

– Second screen er den nye first screen. Å bygge muskler på områder som relaterer seg til dette handler om å ruste opp og posisjonere seg i en utrolig spennende framtid for både oss og kundene våre, avslutter Kjos.