Innholdsrådgiver til ELLE mELLE

Ålesundsbyrået ELLE mELLE har ansatt Karina Torbett som ny innholdsrådgiver.

Karina Torbett avisx
Karina Torbett. Foto: Elisabeth Alnes

Karina Torbett kommer fra stillingen som innholdsprodusent i Sorentio, og har bred bakgrunn med blant annet utdannelse innen kunst og kreativ ledelse, og erfaring fra kommunikasjon, salg og rekruttering.

Ifølge byråleder Solveig Drøpping er det nettopp den varierte bakgrunnen, sammen med den faglige tyngden og hennes personlighet, som gjorde at hun fikk jobben i byrået.

– Vi opplever økt interesse for tjenestene våre, og ser et stort potensial når det kommer til historiefortelling. Karina vil jobbe med å bidra til at kundene våre utvikler sine merkevarer gjennom engasjerende innhold i riktige kanaler. Hun er en faglig sterk rådgiver med mye positiv energi, og passer perfekt her hos oss, både sosialt og profesjonelt, sier Drøpping.

– I ELLE mELLE skal jeg hjelpe kundene å nå ut med sine merkevarer på best mulig måte og jeg ser frem til å bidra til at kundene når nye høyder, forteller Karina.

Hun skal arbeide med strategisk kommunikasjon, innholdsstrategier, rådgiving, innhold til nettsider, sosiale medier, annonser, nyhetsbrev og bloggartikler. I tillegg til norsk, snakker og skriver Karina flytende engelsk.

– Jeg har beundret ELLE mELLE lenge, og føler meg heldig som skal få jobbe sammen med en så dyktig, kreativ og inspirerende gjeng, sier hun.