Involve! får fire nye

Kommunikasjonshuset Involve! får påfyll av krefter innen E-commerce, webdesign og markedsmateriell med fire nye ansatte.

88905 afe7c original
Fra venstre: Anette Lillebill Moe Kvale, Øystein Frantzen, Maria Eilertsen og Sondre Edvardsen.

Stor pågang fra nye og eksisterende kunder oppgis som årsak til at Involve! nå blir flere. – Vi har behov for flere kloke hoder, understreker Øyvind Nedrelid, administrerende direktør i Involve!

Sondre Edvardsen kommer fra Mystore, og er ansatt som systemutvikler med kompetanse innen E-commerce. Han får selskap av Maria Eilertsen, som er ansatt som frontend-utvikler og webdesigner. Hun skal i hovedsak jobbe med design og utvikling av boligvelgere for boligprosjekter hos Involve!

Styrker satsingen på markedsmateriell og profilering

I tillegg til utviklerteamet, har Involve! ansatt Øystein Frantzen som rådgiver og profesjonell innkjøper av markedsmateriell, samt Anette Lillebill Moe Kvale for å styrke laget innenfor profileringsartikler.

– Øystein har lang fartstid i bransjen og spisskompetanse på markedsmateriell. Anette har tidligere jobbet med spesialproduksjon av sesongvarer direkte i Østen, sier Nedrelid.

Etter planen skal Involve! øke med totalt seks nye ansatte i år.

– Rekrutteringen er et viktig steg mot en målsetning om at Involve! skal vokse seg større og sterkere, forteller Nedrelid.