Jakob Paulik (28) er ny klipper i JCP: – Jeg ble solgt under intervjurundene

JCP fortsetter satsingen sin på film, og i et stadig voksende filmteam er Jakob Paulik siste tilskudd til gjengen.

Pb Jakob56x
Jakob Paulik, Camilla Hovind og Tine Jensen. Foto: JCP

Jakob Paulik er utdannet klipper fra Arts University Bournemouth, og har seks års erfaring, først som freelancer, før han de siste to årene har jobbet i Geelmuyden Kiese, sentralt i Oslo.

– Jeg synes det virket som at JCP virkelig satset på film. Jeg liker høyt tempo og mye å gjøre, og det får jeg her. I tillegg er det gøy å bli en del av en filmavdeling i utvikling, som har vokst mye den siste tiden, forteller Paulik.

– Da jeg ble fortalt om den unike kulturen og arbeidshverdagen i JCP, var jeg solgt. Jeg vil bare lage kule ting for kule kunder sammen med kule folk, og det får jeg gjøre her. Det er optimalt, egentlig, fortsetter han.

– En viktig brikke

JCP har det siste året opplevd en stadig økende etterspørsel etter film. Med stadig mer filmproduksjon, kjente selskapet behovet for en dedikert og god klipper.

– Jakob er en viktig brikke i filmteamet vårt, og en vi er veldige glade for å ha på plass i JCP-familien. Målet er å gjøre mest mulig filmproduksjon her på huset, og vi har bygget et solid team den sisten tiden. Vi er veldig stolte over kvaliteten på det vi produserer, sier partner og Head of Operations hos JCP PRAD, Camilla Hovind.

– Vi har allerede et solid og ekstremt kompetent filmteam, som vi er glade for at fremdeles er i utvikling. I tillegg til å være med å gjøre dette enda bedre, er Jakob en som passer perfekt inn i det sosiale miljøet vi har på kontoret. Han har allerede fått sin ilddåp på Syng, og han gjorde seg ikke bort der heller. Vi kan vel si at vi har fått på plass et multitalent.

Som resten av filmteamet i JCP, vil Paulik jobbe på tvers av hele JCP-familien, som i tillegg til PRAD også omfatter JCP Event, JCP Travel, JCP Arena og Retail Factory.

– Vi står bak så mange eventer og arrangementer vi er utrolig stolte av, og som vi gjerne vil vise omverden. Der er filmteamet vårt kjempeviktige, og de er virkelig med på å gjøre produktet vårt sterkere. Det er en glede å ha Jakob på plass, sier byråleder i JCP Event, Tine Jensen.

Kommunikasjonshuset JCP teller i dag over 80 ansatte.