Jalila Bouzaida er ny rådgiver i TRY Råd

Etter flere år i Släger er Jalila Bouzaida nå ansatt som ny rådgiver i TRY Råd.

Jalila Bouzaida
Byråleder Stine Grøndahl Sesseng med rådgiver Jalila Bouzaida i TRY Råd.

– Vi er utrolig glade for å ha Jalila på plass i TRY Råd. Hennes lidenskap for PR- og kommunikasjonsfaget og evne til å levere gode resultater er noe som kundene våre kan glede seg til å erfare, sier daglig leder i TRY Råd, Stine Grøndahl Sesseng.

I 7 år har Jalila Bouzaida jobbet med et bredt spekter av norske og internasjonale kunder i Släger, med store merkevarer innen en rekke ulike bransjer som Netflix, Facebook (Meta), Gudbrandsdal Energi, TINE, adidas, Dyson, Block Watne, Human Etisk Forbund og ECIT. Jalila har fungert som kundeansvarlig og seniorrådgiver.

– TRY er et samlingspunkt for noen av de beste kommunikasjonshodene i Norge. Det er kort vei fra strategi til implementering, og viktigst av alt – resultater, sier Bouzaida.

Hun startet i jobben for noen uker siden, og er godt i gang med flere prosjekter.

– TRY Råd dekker hele spekteret fra strategi, til teknologi og kreativitet. Med min mangfoldig bakgrunn vil jeg både kunne bidra, men også utvikle meg som kommunikasjonsrådgiver. Ambisjonene her er høye, energien er god, og humøret er på topp – en perfekt cocktail for meg, sier Jalila Bouzaida.