JCP Arena styrker laget med Tuva Bakken

JCP-husets byrå for egeneide konsepter henter spesialist på arrangementsledelse fra Union Scene i Drammen.

JCP overgang
Fra venstre; Jarle Ring, daglig leder JCP Arena, Tuva Bakken, prosjektleder JCP Arena, Lars Terje Grorud, CEO JCP og Camilla Hovind, styremedlem JCP Arena. Foto: JCP

JCP Arena er JCP-husets byrå for egeneide konsepter. De siste årene har selskapets gratis familiefestival, «A Walk in the Park» fått fotfeste, og i år arrangeres festivalen i ni norske byer. I 2025 ligger det an til enda flere gjennomføringer, og byrået sier seg derfor svært fornøyde med å ha fått Tuva Bakken med på laget.

Hun har en bachelor i arrangementsledelse, og kommer fra jobben som arrangementskoordinator for kulturarrangementer på Union Scene i Drammen. Der har hun blant annet jobbet med flere arrangementer rettet mot barn.

– Et konsept i sterk utvikling

– A Walk in the Park er vårt største satsingsområde i JCP Arena, og er et konsept i sterk utvikling. Vi setter rekord i år med ni gjennomføringen, og det er allerede stor pågang for ytterlige etableringen i 2025, sider daglig leder i JCP Arena, Jarle Ring.

– Det er tydelig at konseptet virkelig har slått rot. A Walk in the Park er en dag fullspekket av lek, moro og underholdning, som er helt gratis og uten kjøpsplikt. Vi ser at det er mange kommuner som ønsker å tilby det til innbyggerne sine, og at vi i JCP kan fasilitere for et slik konsept gjennom våre samarbeid med nasjonale og lokale samarbeidspartnere er tydelig noe som treffer markedet.

JCP-familien består av JCP Event, JCP PRAD, JCP Travel, JCP Arena og Retail Factory. Kommunikasjonshuset teller i dag totalt 100 ansatte i Norge.

– Jeg har hørt mange gode ting om JCP, og fra utsiden har det virket som det er et kult sted å jobbe, med en god og inkluderende kultur. Det at JCP er et selskap med store ambisjoner, liker jeg godt sier Tuva.

– Å kunne benytte kompetansen min på tvers av JCP-familien er noe som også fristet, og gjorde at jeg hadde ekstra lyst på denne jobben, avslutter Bakken.