JCP etablerer eget filmmiljø

Marius Svendsen, Alexander Herlev og Morten Vinje utgjør den nye filmavdelingen i JCP. – Marius, Alexander og Morten gir oss nye muligheter til å lage fantastiske resultater for kunder av hele JCP-familien, sier Camilla Hovind.

JCP Filmmiljøx
Fra venstre: Camilla Hovind, Tine Jensen, Morten Vinje, Marius Svendsen og Alexander Herlev.

– På grunn av stor etterspørsel etter filminnhold, har JCP-gruppen ansatt Marius Svendsen og Alexander Herlev, sier partner og leder for produksjon hos JCP PRAD, Camilla Hovind. Sammen med regissør Morten Vinje, som har jobbet i bedriften i to år, utgjør de den nye filmavdelingen, som skal betjene alle kundene til JCP-familien.

– Levende bilder er mer etterspurt enn noensinne, både innenfor events og reklame- og innholdsproduksjon. Med Marius, Alexander, Morten på laget har vi en ekstrem bred kompetanse på hva vi kan levere. Vi skal levere maks kvalitet til avtalt tid og en god deal, fortsetter Hovind.

– I JCP-familien er vi eksperter på alt fra events, bedriftsreiser og retail til PR-, reklame- og innholdsproduksjon. Da er det naturlig at vi har en egen filmavdeling som kan bidra til enda bedre resultater for kundene våre, sier partner og kundeansvarlig Tine Jensen i JCP Event.

Jensen sier filmavdelingen raskt kan bli utvidet ytterligere, dersom pågangen av nye oppdrag fortsetter i samme tempo som nå.

Alexander Herlev er utdannet som filmfotograf ved Westerdals ACT i Oslo. Han kommer fra jobb som frilansfotograf på TV-serier, musikkvideoer og reklamefilmer. Han har blant annet jobbet med kunder som Sony, Universal, Telenor, TV 2 og Norwegian.

Marius Svendsen har over 13 års erfaring som still- og filmfotograf og tar med seg tyngde og erfaring etter å ha jobbet med store og små prosjekter for en bred og variert kundegruppe.

– Det skjer utrolig mye spennende hos JCP så vi er begge veldig glade for å få sjansen til å være med og bygge opp det nye filmmiljøet. Vi har blitt tatt imot med åpne armer. Her får vi store muligheter til å utfolde oss kreativt i mange ulike settinger, sier de to.

JCP-familien består av JCP Event, JCP PRAD, JCP Travel, JCP Arena og Retail Factory. Kommunikasjonshuset teller i dag totalt 80 ansatte i Norge.