JCP Event styrker ledergruppa: – Et viktig tilskudd for vår videre vekst

Anniken Ulfsrud tar steget opp i ledergruppen etter fem år i JCP. Med seg på laget får hun Christiane Roald.

JCP Event overgang
Anniken Ulfsrud tar steget opp til ledergruppen, mens Christiane Roald er ny i teamet. Foto: JCP Event

– Vi er så fornøyde med å få Anniken inn i ledergruppa. Hun jobber med flere av våre største kunder, og er vant til komplekse og kreative prosjekter. Anniken blir et viktig tilskudd for vår videre vekst, sier byråleder Tine Jensen.

Anniken Ulfsrud har bakgrunn fra klesbransjen og Line of Oslo, og erfaring med alt fra salg til å arrangere pressearrangementer, motevisninger og eventer. Hun uttrykker stor entusiasme for muligheten til å bidra til JCPs videre vekst.

– Det er motiverende og spennende å få utfordre meg selv enda mer i et selskap jeg trives så godt, sier Ulfsrud.

Får Christiane Roald med på laget

Det skjer flere endringer i JCP Event. Nyansatte Christiane Roald er ny på Ulfsruds team. Hun har en bachelor i kreativ markedskommunikasjon fra Høyskolen Kristiania, og hadde internship i JCP Event i 2020, da pandemien brøt ut. Siden har hun ønsket seg tilbake.

– Etter mange år i musikkbransjen er det spennende å kunne jobbe med arrangementer og kommunikasjon fra et annet perspektiv. Det er utrolig stas å være tilbake i JCP, hvor jeg kan få utfordret meg skikkelig! sier hun.

– I JCP har vi god erfaring med å satse på unge talenter, og vi er sikre på at Christiane kommer til å passe perfekt inn i JCP-familien, avslutter byråleder Jensen.