JCP har ansatt Ina Myrstad som ny filmprodusent

Etter 14 år som frilanser i TV-bransjen, der hun har jobbet som castingansvarlig, regissør og redaktør, for å nevne noe, går Ina Myrstad (40) til JCP og rollen som produsent i filmteamet.

IMG 0581268220x
Camilla Hovind, Ina Myrstad og Tine Jensen. Foto: JCP PRAD

Med seg i bagasjen har hun erfaring fra store produksjoner som Anno, Jakten på Kjærligheten, Paradise Hotel og Luksusfellen. Sist jobbet hun som regissør og redaktør på Farmen og Farmen Kjendis hos Strix Televisjon. Hun har også en master i filmvitenskap fra NTNU.

– Etter mange år i TV-bransjen hadde jeg lyst på nye utfordringer. JCP er fremoverlente og tør å gutse. Jeg motiveres veldig av å være en del av et selskap, og en utrolig dyktig gjeng, som oppfordrer og pusher hverandre til å tørre å tenke utenfor boksen og gå for ideene vi har troa på, sier hun.

Et filmteam i vekst

JCP opplever stadig økt etterspørsel etter film. Myrstad går inn i et filmteam i vekst, som gjør JCP stadig mindre avhengige av frilansere.

– Vi er veldig glade for å ha Ina på plass hos oss. Vi har lett etter en produsent for å ta filmsatsingen vår til neste nivå, og hun er definitivt den rette personen til å gjøre dette. Med seg har hun mye god erfaring vi definitivt kommer til å dra nytte av i tiden som kommer, sier partner og Head of Operations hos JCP PRAD, Camilla Hovind.

– Vi har bygget et solid og ekstremt kompetent filmteam, som gjør at vi kan gjøre veldig mye av produksjon, klipping og redigering på huset. Ina gjør det mulig å ta enda et steg på dette området. Så gleder vi oss til å se mer av riverdance-interessen hennes.

På tvers av JCP-familien

Som resten av filmteamet i JCP, vil Myrstad jobbe på tvers av hele JCP-familien, som i tillegg til PRAD også omfatter JCP Event, JCP Travel, JCP Arena og Retail Factory.

– Vi står bak så mange eventer og arrangementer vi er utrolig stolte av, og som vi gjerne vil vise omverden. Der er filmteamet vårt kjempeviktige, og de er virkelig med på å gjøre produktet vårt sterkere. Det er en glede å ha Ina på plass, sier partner og kundeansvarlig i JCP Event, Tine Jensen.

Kommunikasjonshuset JCP teller i dag 85 ansatte i Norge.