JCP PRAD har sikret seg to nye talenter 

Kreatørduoen Kamilla Wold og Isabelle Ferrero Eken til PR- og reklamebyrået JCP PRAD.

Kamilla Wold Martin Pira Lars Eia Kirkholm Isabelle Eken
Kamilla Wold, Martin Pira, Lars Eia Kirkholm og Isabelle Eken. Foto: JCP PRAD

– Kamilla og Isabelle har vist fra dag én at de er klare for oppgaven. De er begge veldig nysgjerrige, samtidig som de er trygge og modne i måten de tenker ideer og løsninger på. Det var et enkelt valg å ansette dem, sier kreativ leder Martin Pira.

Duoen har en bachelor i Art Direction fra Høyskolen i Kristiania, og har tidligere hatt praksis i Anti og vært innom Tante Randi. I februar fikk de sin første utmerkelse i Gullblyanten, i kategorien Veldedig, i tillegg har de blant annet vært nominert i prestisjetunge New York Festivals. Nå gleder de seg over å få fast post hos PR- og Reklamebyrået JCP PRAD.

– Vi har følt oss hjemme her fra dag én. Som nyutdannet er det noen miljøer som skiller seg ut, og det er en kjempegod følelse at vi landet akkurat her, sier Kamilla Wold.

– JCP er en fantastisk arbeidsplass, og det er her vi vil være. I tillegg til at vi trives med arbeidsoppgavene, er det et fantastisk sosialt miljø og et fellesskap man skal lete lenge etter, følger Isabelle Eken opp.

Byråleder Lars Eia Kirkholm er full av lovord om den ferske duoen.

– Vi har sikret oss to store talenter, og det er vi stolte av. Jeg kan avsløre at det var flere som sto i kø for å få med Isabelle og Kamilla på laget. Vi bruker god tid på slike prosesser, og da betyr det mye når det er en så god match. I tillegg er de minst like glad i Syng som 90% av gjengen her, så dette kan ikke bli annet enn suksess, avslutter Kirkholm.