JCP PRAD henter ny rådgiver fra Carat

– Vi fikk juleønsket vårt oppfylt tidlig i år, sier byråleder i JCP PRAD Lars Eia Kirkholm, som henter Client lead Aleksander Steinsvik fra Carat.

Aleksander Steinsvik og Lars Eia Kirkholm
Aleksander Steinsvik og Lars Eia Kirkholm. Foto: JCP PRAD

PR- og reklamebyrået JCP PRAD har stor pågang av nye oppdrag og har ansatt Aleksander Steinsvik som rådgiver.

Aleksander har mastergrad i markedsføring og strategi fra Universitet i Tromsø og kommer fra stilling som kundeansvarlig i Carat. Der har han vært ansvarlig for å bygge merkevarer som KIWI, Storebrand og SATS.

– Til tross for pandemien har 2021 vært nok et godt år for JCP PRAD og vi gleder oss til å fortsette den positive utviklingen i 2022. Med Aleksanders spennende erfaring er vi godt rustet til å ivareta både eksisterende og nye kunder på en utmerket måte.

– Aleksander skilte seg tidlig ut som en sterk kandidat som vi ønsket å ha med på laget. Han har mer enn bare gode referanser og caser å vise til. Alle jeg har snakket med bekrefter at han er et faglig rivjern samtidig som han er en sosial fyr man gjerne vil ha rundt bordet . Vi er derfor veldig glade for å ha fått juleønsket vårt oppfylt tidlig i år, sier byråleder i JCP PRAD, Lars Eia Kirkholm.

Aleksander sier han gleder seg til å bli en del av den spennende utviklingen selskapet er inne i.

– JCP PRAD har en utrolig bredde og ekstremt høyt nivå på tjenestene de leverer. Jeg har alltid ønsket å jobbe i et kreativt miljø som også evner å forstå viktigheten av en tverrfaglig sammensetning. Det gir unike muligheter til å skape gode resultater for kundene.

– De er også kjent for å ha det utrolig gøy sammen på jobb, så jeg ser på dette som en unik mulighet til å bli en del av Norges mest boblende og kreative miljø, sier han.

JCP-familien består av JCP Event, JCP PRAD, JCP Travel, JCP Arena og Retail Factory. Kommunikasjonshuset teller i dag totalt 80 ansatte i Norge.