John Draleke til Horn & Co

Horn & Co kupper Gullblyant- og Gullfisk-vinnende John Draleke.

John and Frederik2
John Draleke og Frederik Horn. Foto: Horn & Co

John Draleke, som tidligere har jobbet som AD i DDB, Schjærven, Empefire og Foll, begynner nå i Horn & Co som AD og konseptutvikler.

– Vi er utrolig glad for at John har funnet veien til Horn & Co. Det har vært et eventyrlig 2021 og behovet for en sterk AD og konseptutvikler har blitt større og større, sier grunnlegger og daglig leder Frederik Horn.

Byrået, som Horn startet i januar 2020, teller nå fire personer. Utover Horn består selskapet av fotograf og videoprodusent Alessio Attanasio og prosjektlederkonsulent Johannes Dolven. Nå trer altså John Draleke inn med sin tyngde og erfaring.

– Jeg ser fram til å jobbe tett kreativt med de beste hodene, og sammen utvikle løsninger for kundene i et fagmiljø som har en smart tilnærming og arbeidsmodell tilpasset store og små kunder, sier Draleke.

Byrået er et nettverksbasert reklamebyrå som drar veksel på samarbeid med dyktige spesialister der de selv ikke har kompetansen internt.

– Denne tilnærmingen fungerer strålende. Vi får med dette inn personer som både har rett kompetanse, men som også matcher kunden og kundens behov. Det er viktig for oss. At John nå begynner betyr likevel ikke at nettverkstankegangen står for fall. Tvert i mot, avslutter Horn.

Horn & Co jobber med kunder som Norges Varemesse, A-Møbler, Packline, Collagen Plus, TheVIT, Pfizer og Selmer.