Jørgen Helland fra SDG til Los & Co

Jørgen T. Helland begynner i Los & Co som Senior Rådgiver. Han kommer fra stillingen som Strategy Director i Scandinavian Design Group (SDG).

95329 af1c0 original
Bård Skjørtorp og Jørgen T. Helland. Foto © Los & Co

Jørgen T. Helland har over 20 års erfaring med merkevarebygging, digital markedsføring, sosiale medier og design. Han har tidligere vært Head of digital i BrandLab samt tre år som Director of Brands & Digital Marketing i Schibsted, hvor han blant annet hadde ansvar for merkevareprosessen konsernet gikk gjennom i 2016. Helland kommer nå fra Scandinavian Design Group, hvor han jobbet med kunder som Vipps og Fortum.

– Jeg begynner i Los & Co for å jobbe med noen av landets største og mest interessante merkevarer. Det er et variert miljø med skikkelig flinke folk som jeg håper å lære mye av. Byrået har flere redskaper i verktøykassa, noe som er ekstra spennende når jeg har jobbet såpass mye med utgangspunkt i designtilnærmingen til merkevarefaget, sier Helland.

Daglig leder Bård Skjørtorp i Los & Co er glad for å styrke mannskapet med en profil med kompetanse og bakgrunn som passer godt med utviklingen og kundeporteføljen i Los & Co.

– Vi får stadig flere kunder som kommer til oss med vekstambisjoner og som liker Los & Co sin tilnærming til strategiske utfordringer. Det er derfor en stor styrke og glede for oss å få Jørgen med på laget. Han har en bredde og dybde i sin kompetanse som vil passe godt inn i vår måte å jobbe på, sier Skjørtorp.

Helland skal bistå Los & Co sine kunder med oppdrag innen merkevarestrategi, innsiktsarbeid og konseptutvikling.