Jorunn Javenes til Trigger 

Trigger starter det nye året med å styrke PR-avdelingen med ansettelsen av en ny rådgiver.

Jorunn bente 7x
Jorun Javenes og Bente Kvam Kristoffersen. Foto: Henning Hammer Torp / Trigger

Jorunn Javenes kommer nylig fra Involve, der hun var PR-og kommunikasjonsrådgiver. Nå har hun fått tilsvarende rolle i Trigger.

– Jeg har fulgt med på utviklingen i Trigger fra sidelinjen, og synes måten de kombinerer strategi, teknologi og kreativitet er imponerende. Trigger er innovative, ambisiøse og har mange av de gode verdiene jeg ser etter i en arbeidsgiver, både med tanke på menneskefokus og det å skape bærekraftige bidrag til samfunnet, sier Jorunn Javenes. Hun har tidligere jobbet som medierådgiver i PHD, har erfaring som journalist og har drevet eget konsulentfirma for kommunikasjonstjenester. Javenes er utdannet journalist fra NLA Mediehøgskolen Gimlekollen og har en mastergrad i Samfunnskommunikasjon fra Universitetet i Agder.

I Trigger er Jorunn allerede godt i gang som en del av PR-avdelingen.


– Det er så deilig å starte det nye året med å ønske Jorunn velkommen til oss i Trigger. Jorunn tar med seg solid erfaring kombinert med et brennende engasjement for faget og vi gleder oss veldig til å lære henne enda bedre å kjenne nå som hun er en del av Triggerlaget, sier Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger.

– Jeg ser frem til å jobbe med en spennende kundeportefølje og håper at min digitale bakgrunn, teknologiinteresse og erfaring på tvers i medie-og kommunikasjonsbransjen vil være nyttig for byrået, avslutter Javenes.