June Torp til Everland

Det skandinaviske design- og merkevarebyrået Everland vokser, og har nettopp ansatt June Torp som prosjektleder. Hun kommer fra SMFB Dinamo.

June torp
June Torp. Foto: Everland

Everland har ansatt June Torp som prosjektleder, og hun skal jobbe i byråets Oslo-kontor, som nylig har flyttet til nye lokaler i Brenneriveien.

Torp har utdannelse innen prosjektledelse fra Emergence School of Leadership og en bachelorgrad i retail design fra Westerdals Oslo ACT. Hun har tidligere jobbet som prosjektleder for SMFB Dinamo, og for Suburbia og OlssønBarbieri før det.

– Vi er glade for å ha fått June med på Everland-laget. Hennes kompetanse som prosjektleder, bransjeerfaring innen FMCG og retail, samt varme personlighet vil utvilsomt bidra positivt til å utvikle vårt norske kontor og styrke relasjonene med våre kunder, forteller Thomas Gamst, CEO og medstifter av Everland.

– Jeg gleder meg veldig til å få jobbe med så flinke og fine folk! Og med så mange spennende kunder og prosjekter, både i Norden og internasjonalt. Jeg har blitt tatt så godt imot av denne fantastiske gjengen, både i København og i Oslo, og gleder meg til å få være med på reisen, sier Torp.

Nytt kontor med plass til vekst

Everland har hatt kontor i Oslo siden oktober 2021, i tillegg til hovedkontoret i København. Men med et voksende lokalt team og flere medarbeidere fra Danmark som arbeider fra Oslo, har byrået valgt å flytte til nye lokaler på en mer sentral beliggenhet i Brenneriveien i Oslo. Der skal de fortsette samarbeidet med REMA 1000, Ringnes, Scandza, Kolonihagen og Pronofa. Byrået har tidligere utviklet strategi og design for Arcus og Hansa Borg.

Everland Oslo har 7 medarbeidere: Rikke Hatlo (Design Director), Silje Haukaas (Senior Client & Operations Manager), Alexander Freiling (Artwork Manager), Anita Grøsland (Creative Artworker & Photographer), Camilla Lykaas (Designer), Linda Li Bergh (Senior Designer) og June Torp (Client manager).