Karen DeSilva ny partner i AntiDiffer

Det relativt nye design- og teknologibyrået AntiDiffer har ansatt Karen DeSilva som ny partner og UX Design Lead. Hun kommer fra rollen som Head of Design i konsulentselskapet Solidsquare.

Karen AK
Karen DeSilva (foran) og Ann-Kristin Hansen i AntiDiffer.

– Vi har de siste ukene fått tilliten til en rekke nye oppdragsgivere, som ser verdien av vårt tilbud innen forretningsforståelse, kreativitet, design og teknologi, i skjønn harmoni. Og da må vi selvfølgelig også styrke oss på flere områder, sier Ann-Kristin Hansen, daglig leder i AntiDiffer.

AntiDiffer jobber i dag med oppdragsgivere innen forsikring, eiendom, energi, forlag, turisme og media. De samarbeider tett med sine søsterselskaper som Differ, XLENT og ANTI.

– I Karen DeSilva får vi en svært erfaren designer og leder for innovasjons- og designprosesser. Gjennom store deler av hennes karriere, har hun etablert og utviklet en rekke innovasjonsmiljøer og har solid portefølje med relevante og utrolige prosjekter på samvittigheten. At hun i tillegg har et herlig vesen, er noe som passer svært godt med tanke på både våre ambisjoner og miljø, fortsetter hun.

– Et fantastisk utgangspunkt

Karen DeSilva har over 12 års erfaring innen design, innovasjon, media og finans fra Singapore, London og Oslo. Tidligere jobbet hun over 5 år i TietoEvry som Lead Designer for deres Strategic Design Lab, og som Senior UX/UI Designer. Hun har også forelest i interaksjonsdesign ved Nanyang Polytechnic School of Interaction Design & Digital Media i Singapore.

– Jeg ser frem til å lede og tilrettelegge design- og innovasjonsprosesser fra innsikt til implementering og gjennom dette skape verdier for våre oppdragsgivere og deres brukere, sier Karen DeSilva. At AntiDiffer består av svært erfarne og kompetente kolleger, krydret med noen av bransjens fremste talenter, er for meg et fantastisk utgangspunkt til å både utvikle og dele min kompetanse, fortsetter hun.