Retail Factory henter prosjektleder fra TRY Opt

Katharina Sinding-Larsen Fries blir ny prosjektleder i Retail Factory.

Fries
Fra venstre: Tommy Hove Stiansen, Katharina Sinding-Larsen Fries og Sara Morling. Foto: Retail Factory

23 år gamle Katharina Sinding-Larsen Fries kommer fra stillingen som prosjektleder i TRY Opt.

– Jeg var overbevist om at dette var riktig sted og tid for meg, sier Fries.

Byråleder Tommy Hove Stiansen er strålende fornøyd med å ha Fries med på laget.

– Katharina har allerede rukket å bygge seg opp en imponerende erfaring, med over fem år i TRY og en bachelor i kreativ markedskommunikasjon fra Høyskolen Kristiania, så vi er helt sikre på at hun kommer til å gjøre Retail Factory enda sterkere.

Teamleder Sara Morling supplerer.

– Vi gleder oss veldig over å ha Katharina på plass. Ikke bare har hun en masse god fagkunnskap, men hun passer også veldig bra inn i gruppa hos oss. Et multitalent på flere områder.

I TRY har Fries jobbet med flere av Norges største merkevarer, og opparbeidet seg erfaring med kreativt arbeid, strategi, innholdsproduksjon og mediekjøp, i både tradisjonelle og digitale kanaler. Nå gleder hun seg til å ta fatt på nye oppgaver i Retail Factory.

– Å få lov til å være med på Retail Factorys reise videre, og fortsette å utforske markedet for aktivering, gleder jeg meg til. Vi er i en unik posisjon, der vi skaper opplevelser som gjør at målgruppen kan bruke lang tid med merkevaren, samtidig som vi er så tett på kjøpssituasjonen til forbrukeren at vi kan se umiddelbar effekt.

Retail Factory er en del av JCP-huset, som også huser JCP Event, JCP PRAD, JCP Arena og JCP Travel.