Kim Taanevig til Futatsu

Den prisbelønte kreatøren Kim Gothard Taanevig går fra Los&Co til Futatsu Industries. – Han har et kaldt hode og en flamme i magen, sier hans nye arbeidsgiver.

49721 59706 original
Kim Taanevig (t.h.) rakk akkurat å hilse på Futatsu Chairman Junichrio Takanawa da han signerte kontrakten i sommer. Foto: Futatsu

Kim Taanevig har erfaring fra norske byråer som Bates, SMFB og Los&Co og kunder som Telenor, Tine og Kiwi. Men mindre kjent er det kanskje at han har tilbrakt flere år i utlandet der han jobbet i byråene Atletico i Barcelona og Springer & Jacoby i Amsterdam med internasjonale prosjekter for Mercedes-Benz, Seat og Olympus. Taanevig har i sin tid i Los&Co brukt mest tid på BMW, ICA, Peppe’s Pizza, Litago og VisitSweden

– Jeg begynner et sted hvor jeg kan lære, hvor jeg kan fortsette å strekke meg, hvor jeg kan være med å påvirke det kreative produktet og hvor det er forutsigbarhet på prosess. Ikke minst er det spennende at alle jobber tett, uansett faggruppe, sier Taanevig. Han begynner i team med kreatør Martin Midtbø.

Byråleder Aris Theophilakis er glad for å ha kapret Kim til hybridbyrået.

– Kim scorer høyt på både profesjonalitet og pasjon, og er en fighter for merkbare og langsiktige konsepter. Det har jeg selv erfart, sier han.

Jobbet sammen i Amsterdam

Det blir ikke første gang herrene Aris Theophilakis, Martin Midtbø og Kim Taanevig jobber sammen. I 2004 startet Theophilakis Amsterdam kontoret til Springer & Jacoby, som skulle være nettverkets internasjonale hub. Kim kom ned vinteren 2005 og Martin nesten samtidig, selv om de den gangen ikke jobbet i team.

– Amsterdam var en fantastisk lærerik periode, vi var en gjeng fra alle mulige land, vant business og priser og var en blanding av akademi og laboratorium. Det var enormt masse jobbing, men det var gøy, sier Taanevig.