Kind fortsetter å vokse

Kind fortsetter å vokse og har ansatt flere nye kreatører på sitt hovedkontor i Bergen den seneste tiden. De siste inn er Michal Leonczuk og Simon Tonev.

85985 f647d original
Michal Leonczuk og Simon Tonev blir en del av Kind.

Simon Tonev er prisvinnende fotograf og filmskaper. Han er utdannet innen media og kommunikasjon og har sin unge alder tiltross allerede vunnet et rekke prestisjetunge priser og anerkjennelser.

Michal Leonczuk er grafisk designer med stor internasjonal erfaring. Han har jobbet i New York, LA, London og Berlin, før han valgte å flytte til Norge og Bergen. Leonczuk har en mastergrad i grafisk design fra Wroclaw Academy of Fine Arts og Design fra sitt hjemland Polen.

– Å få bli en del av Kind er en stor ære. Kind har redefinert mitt syn på profesjonalitet, talent og ambisjoner. Kind sine arbeider er stilrene, unike, og har en klar sjel, sier Simon Tonev.

– Jeg er henrykt over å jobbe med noen av de beste kreatørene i bransjen, som i tillegg viser seg å være kjempefine folk. Jeg ser veldig fram til å jobbe med en spennende spekter av prosjekter for et så mangfoldig og internasjonal kundeportefølje, sier Leonczuk.

– For oss i Kind er det fantastisk å få enda flere talenter som Michal og Simon ombord. Kind er et byrå i sterk vekst. Tidligere i år rekruterte vi flere kreatører, og vi er på utkikk etter flere flinke folk. Vi opplever en stadig voksende portefølje av markedsledende kunder over hele verden. Dette er virkelig spennende tider, sier Kind sin Daglige leder Tom Emil Olsen.