KIND henter fransk Key Accountant Manager

Kind har hentet Laure Mediavilla som Key Accountant Manager. Laure har mer enn 15 års erfaring fra en rekke store internasjonale markeder og merkevarer.

Laure
KIND har fått ny Key Accountant Manager i Laure Mediavilla. Foto: KIND

Laure Mediavilla har en Master i Markedsføring ved INSEEC Business & Management School i Bordeaux, og er en dreven prosjektleder og eventkoordinator med mer enn 15 års erfaring fra en rekke store internasjonale markeder og merkevarer. Hun har blant annet jobbet for West End Musicals i Storbritannia, Sony Network Entertainment i Europa og New Zeland, Vizrt i Europa og USA, og UFC, Marvel og WWE i Europa.

– Et blomstrende internasjonalt miljø

– I Kind så jeg muligheten til å jobbe i et blomstrende internasjonalt miljø med et bredt spekter av nasjonale og internasjonale kunder som gjør arbeidsdagen spennende og variert, sier Laure.

– Vi er svært glade for å ønske Laure velkommen til KIND som Key Account Manager. Hennes imponerende erfaring fra internasjonale markeder og anerkjente brands vil være en verdifull ressurs for vårt team. Laure har vist seg som en blid og løsningsorientert prosjektleder og eventkoordinator, og vi ser frem til å samarbeide med henne for å levere eksepsjonelle resultater for våre kunder, sier Tom Emil Olsen, byråleder i KIND.