KIND styrker sitt globale team med nytt talent fra India

Brandingbyrået vokser ytterligere med internasjonal designkompetanse.

Saurabh Kind
Saurabh Kumar. Foto: KIND

Saurabh Kumar er en multi-disiplinær designer som blant annet har jobbet globalt med merkevarer som Pepsi, Yamaha og UNICEF. Etter flere år i India hos blant annet I Am Associates i Mumbai og Lopez Design i New Delhi, flyttet Saurabh til Norge. Saurabh har en master i design fra Fakultetet for kunst, musikk og design i Bergen.

Ifølge kreativ leder og grunnlegger Tom Emil Olsen er Saurabh spesielt interessert i hvordan merkevarer kan utvikle seg og vokse på digitale, interaktive flater.

– Med sin unike bakgrunn er han allerede i gang med å finne og utvikle spennende overganger mellom Indias rike visuelle historie og Skandinavias mer minimalistiske uttrykk, forteller Olsen.

– Jeg ble tiltrukket av KINDs unike tilnærming til holistisk tenkende design og evnen til å skape minneverdige, ikoniske designkonsepter med solid håndverk og store visjoner. Jeg er stolt av å bli en del av Kinds prisvinnende og ambisiøse kreative team, forteller Saurabh

– Vi er glade for å få Saurabh inn i KIND sitt kreative team. Hans allsidige, internasjonale erfaring vil utvilsomt bidra til å berike arbeidet vi gjør for våre nasjonale og globale kunder, sier Olsen.

– Saurabh, tilfører oss faglig allsidighet og deler KIND sine verdier om teamwork, kvalitet og et holistisk syn på merkevarebygging.