Kind vokser videre og blir enda mer internasjonale

Kind styrker sitt kreative team med talenter fra Milano, Toulouse, Aix-en-Provence, Barcelona, Oslo og Aberdeen.

New kind faces
Fra topp venstre: Mike Manson, Lorenzo Galbiati, Julia Lambert, Leonard Dalan Nyborg, Elizaveta Motina og Marius Hansen Høgås. Tiare Hernández Payano var ikke tilgjengelig for foto.

Lorenzo Galbiati, senior designer, er fra Italia og har en bachelor i design og kommunikasjon fra Politecnico di Milano. Han har over 10 års erfaring, og har de syv siste årene jobbet for Palomba Serafini Associati.

– Kind har ikke bare skapt en enestående rekke med prisvinnende prosjekter, men er også et tydelig eksempel på kraften i kreativitetsdrevet teamwork, sier Galbati.


Tiare Hernández Payano, grafisk designer, er opprinnelig fra Den dominikanske republikk, men har de siste årene bodd og jobbet i Barcelona. Tiare har fem års erfaring som grafisk designer fra IKEA i hjemlandet og tre år fra New York. I sommer fullførte hun en master i Creative Direction and Communication ved University School of Design and Engineering i Barcelona.

Julia Lambert, grafisk designer, er fra Metz i France og holder en master i design fra ECV Creative Schools & Communication i Aix-en-Provence. Før hun kom til Kind jobbet hun for byråer som Square og We Oslo. Leonard Dalan Nyborg, videograf, er utdannet fra Danvik Folkehøgskole og Fagskolen Kristiania, med spesialisering inne film og innholdsproduksjon for sosiale medier. Nyborg har bred erfaring fra Nora Creative og The Film Agency. Han har også jobbet som DiT på storfilmen «Troll».– Film blir bare et viktigere og viktigere medium for historiefortelling. Hos Kind kan jeg flexe de kreative musklene, sier Dalan Nyborg.

Marius Hansen Høgås, junior grafisk designer, har en bachelor i Fashion Management and Marketing fra University for the Creative Arts i England. Ved siden av hans deltidsstilling hos Kind, forfølger han sin andre bachelor ved Universitetet i Bergen, denne gangen i Design og Visuell kommunikasjon.

Elizaveta Motina, junior Motion Designer, er opprinnelig fra Ukraina, men har bodd de siste årene i Frankrike. Hun er selvlært og har de siste årene jobbet som freelance designer i Toulouse før hun kom til Kind.

Mike Manson, Exhibition Director, er tidligere byråleder med over 40 års erfaring fra byråbransjen i Storbritannia. Etter å ha jobbet tett med Kind over flere år, har dette samarbeidet blitt formalisert. Kind styrker dermed kompetansen rundt event, messer og utstillinger.

– Med er et raskt økende tilløp av internasjonale kunder er det også viktig at vi styrker oss i både bredde, kompetanse og mangfold. Det er spennende å blande unge talenter med solid kompetanse, over et så vidt felt av leveranser. Vi er fortsatt på jakt etter flinke folk, slik at vi kan møte morgendagen med morgendagen behov. Både på kundesiden og internt i Kind, sier Tom Emil Olsen, CEO og grunnlegger av byrået.