Kitchen kaprer kreative krefter

Den 1. desember begynte Bianca Olsson og Thale Høy-Petersen som kreatører i Kitchen. Dermed ble det full klaff i den første luka av årets adventskalender.

87634 26d75 original
Nye team-konstellasjoner i Kitchen: (f.v.) Bianca Olsson, Kjetill Nybø, Thale Høy-Pedersen og Gry Sagvolden. Foto © Kitchen

– Kitchen reklamebyrå har mye å gjøre, både på eksisterende og nye kunder. Gleden var derfor stor da vi fikk to glimrende kreatører på plass, forteller Haakon Dahl.

Med de to siste ansettelsene har Kitchen reklamebyrå fem kreative team som skal forsvare og sørge for at Kitchen også i fremtiden er byrået med de mest fornøyde kundene.

– Nå er vi veldig godt rigget for å fortsette og forbedre den jobben vi allerede gjør; lage kreativ reklame som virker, sier byrålederen.

– Et skikkelig varp

Thale Høy-Petersen er AD/kreatør med bakgrunn fra Norges Kreative Fagskole og Westerdals, og byråerfaring fra Dist Creative og McCann Oslo.

– Med en rekke edle metaller fra nasjonale og internasjonale konkurranser, og erfaring fra mange av Norges største annonsører er hun intet mindre enn et skikkelig varp. Thale skal jobbe i team med Gry Sagvolden, og er allerede godt i gang i med sine første briefer, forteller Dahl.

Bianca Olsson er en idésterk tekstforfatter som kommer identitetsmessig fra Sverige og jobbmessig fra Trigger. I Trigger jobbet hun med flere av byråets største kunder og er opptatt av reklame som ikke bare engasjerer, men som også skaper faktisk forandring og endrer holdninger, avslutter han.

Olsson går inn i team sammen med kreativ leder Kjetill Nybø, og skal blant annet jobbe med Meny.