Konseptutvikler fornyer Heads&Tales

Heads&Tales går fra å være et designbyrå til bli et merkevarebyrå etter ansettelsen av konseptutvikler Christina Øverland Engelsen.

90000 dc39f original
«For oss blir det litt før og etter Christina» sier byrålederen i Heads&Tales om ansettelsen av konseptutvikler Christina Øverland Engelsen.

Heads&Tales har ansatt Christina Øverland Engelsen som konseptutvikler. Hun kommer fra eget byrå, GrandPlan.

– Vår plan har hele veien vært å skape et tverrfaglig byrå som leverer sterkt på strategi, design og kommunikasjon. Ansettelsen av Christina Øverland Engelsen er et stort skritt i den retningen, forteller byråleder og partner i Heads&Tales, Jan Villard.

Heads&Tales er et mellomstort byrå med 12 ansatte som leverer design og reklameoppgaver for et bredt spekter av kunder, alt fra bakervarer til togskinner.

– Før og etter Christina

– For oss blir det litt før og etter Christina, da hun representerer så tydelig en styrket leveranse på kommunikasjonskonsept og markedsføring. Christina bidrar med sin enorme kapasitet, kreativitet og lidenskap for den gode idéen. Hun har bidratt til at vi i dag er et fullverdig merkevarebyrå som leverer godt på strategi, kommunikasjon og digital synlighet, fortsetter Villard.

Øverland Engelsenen har 18 års erfaring fra reklamebransjen som strateg og kreatør hos arbeidsgivere som Bold/TBWA, Natt&Dag, Alf Gundersen, Ludens Reklamebyrå, Publicis, Hallelujah, Miksmaster og Grandplan. Ved siden av byråjobbing har hun også vært faglærer på Norges Kreative Høyskole i kommunikasjonsstrategi.

– Takk Christina, for at du utfordrer hver dag, avslutter Villard.