Kortreist lykke til JCP PRAD

Christine Monsen bytter kontorstol og blir ny konsulent i byrået.

Monsen og Kirkholmx
Christine Monsen og Lars Eia Kirkholm.

Christine Monsen har tidligere jobbet i TINE, som merkevareansvarlig i Salma og sist som fagrådgiver retail i JCP Event.

– Kortreist er jo i vinden, sier seniorrådgiver og partner hos JCP PRAD, Lars Eia Kirkholm. Vi har lett eksternt, men så viste det seg at det aller beste mennesket var et steinkast unna. Som alle vet er det å finne mennesker som er en perfekt kulturell match ikke enkelt. Det har vi funnet i Christine, hun kommer til å tilføre oss verdifull kompetanse, pågangsmot, og ikke minst masse humør, sier han.

PR- og reklamebyrået JCP PRAD utgjør sammen med JCP Event den største delen av kommunikasjonshuset JCP. På kundelisten finner man i dag navn som Zalando, LeasePlan, Felleskjøpet, NMBU, Helly Hansen og Norgesmøllene. Byrået opplever for tiden et stadig tilfang av nye kunder og oppdrag.

– Dette er noe jeg virkelig gleder meg til, sier Christine Monsen. Jeg kjenner jo godt til PRAD -i og med at jeg har delt kontorinngang med dem i to år, sier hun. De er en dyktig gjeng med høye ambisjoner, og ikke minst er de morsomme å samarbeide med. Jeg ser frem til å bruke min bakgrunn og min personlighet på nye og spennende områder, sier hun.