Kreativ designer til AntiDiffer

Design- og teknologibyrået fortsetter å styrke seg på design – henter Stian Høiås fra TietoEvry.

Antidiff
Designer Stian Høiås og byråleder Ann-Kristin Hansen. Foto: Antidiffer

I 2021 har AntiDiffer styrket porteføljen med en rekke nye oppdragsgivere som eksempelvis PrivatMegleren.

– Vi har fortsatt til gode å tape en «pitch» i 2021, så det er jo et tegn på at markedet og oppdragsgivere der ute ser verdien av å jobbe med oss. Vi er på vårt beste når vi jobber i partnerskap med kundene våre med team som består av strateger, designere og teknologer, sier Ann-Kristin Hansen, byråleder i AntiDiffer.

Snapper nok en senior UX designer med bakgrunn fra TietoEvry

I mars kunne AntiDiffer annonsere at de hentet inn tidligere Lead Designer for TietoEvery sin strategic design lab, Karen DeSilva til byrået. Nå henter de nok en senior UX designer direkte fra nettopp TietoEvry.

– Jeg har fulgt med på AntiDiffer og fikk høre av Karen DeSilva at byrået bestod av faglige sterke og hyggelige kollegaer. Etter 4-5 år i TietoEvry følte jeg tiden var moden for noe nytt, og da jeg ble kjent med menneskene bak byrået, ble valget enkelt, sier Stian Høiås.

– En herlig kombo

Stian Høiås er en senior UX designer med over 20 års erfaring med UX, webdesign, motion graphics og grafisk design fra selskaper som TietoEvry, MoodsOfNorway, DDB, McCann, Dinamo Soulpolice, og Schjærven.

– Vi er svært glade for å få inn en designer med såpass bred kreativ bakgrunn som Stian. Det å både være sterk på brukeropplevelse, designsystem- og prosesser og universell utforming, samtidig som han betydelig erfaring fra kreative byråer innen grafisk- og motiondesign, er en herlig kombo, våre oppdragsgivere vil få nytte av, sier Ann-Kristin Hansen.