Regissør og kreativ produsent til Animasjonsdepartementet

Axel Andersson (tidligere Lavin) er «noe så brilliant som en teknisk nerd med et utpreget visuelt øye og overblikk på produksjonene», ifølge produsent Jakob Thommessen.

Unnamed
Axel Andersson.

– Han er kjent for mange som kreativ leder i nylig nedlagte Stir og kommer til oss med en CG-kompetanse og kontaktnett som gir oss en ballbinge med muligheter, forteller produsent Jakob Thommessen.

– Hele Norges Axel

– Som regissør har han bevist sin styrke gjennom reklamefilmer, infofilmer og tittelsekvenser som gjentatte ganger har imponert juryer, kunder og animasjonshoder over hele vårt langstrakte land. Hele Norges Axel, som vi liker å kalle ham.

– Som teknisk ressurs og kreativ produsent skal han høyne nivået og effektiviteten på alle våre produksjoner. Nå sist som ansvarlig for de digitale settene og integrasjonen med karakteranimasjonen på «Grandiosa «Frossen kjærlighet» som vi gjorde for Try i februar.

– Få det på!

Axel sier selv:

– Jeg har alltid elsket sjelen i håndverket Animasjonsdepartementet representerer. Stolt som en hane av å nå bli en del av det og en del av et miljø som oser av kreativitet og lekenhet. Totalen av hva vi kan levere sammen er så sykt spennende, og jeg kribler etter å makse ut bra idéer gjennom ambisiøse produksjoner. Få det på!

Her ser du et lite utvalg av Anderssons produksjoner, to reklamefilmer og en musikkvideo: