Kreativ teknolog til SDG

Knut Skåla har funnet veien til Scandinavian Design Group.

60499 ce86d original
på plass i Sandakerveien: Knut Skåla

– Vi er utrolig glade for å få Knut til oss. Han har allerede vist at han har evnen til å lete frem kjernen i merkevarer og kombinere de med smart utnyttelse av teknologi som gir både selskaper og folk stor verdi. Det passer oss som hånd i handske, sier administrerende direktør Jannicke Øiaas.

– Digitale løsninger er en integrert del av våre leveranser. Men det er ikke nok i seg selv, fremtiden handler om å avdekke stadig nye digitale muligheter i kombinasjon med utviklingen av stadig nye tjenester og konsepter. Opp gjennom årene har vi jobbet med mange ulike prosjekter som har gitt oss nyttige erfaringer og til tider deilige utfordringer med tanke på hvilke muligheter som bor i møte mellom det digitale og det analoge, sier Øiaas.

Knut Skåla kommer fra Try/Apt, der han har vært utvikler de siste ni årene, og blant annet levert prisvinnende løsninger for Finn.no, DNB, NSB, Solo og VW.

– Jeg ønsker å bidra til at ny teknologi blir en viktig del av alle prosesser og løsninger hos SDG. For enten det handler om profil-programmer, pakningsdesign, innovasjon, forretningsutvikling, eller noe helt annet, er det viktig å ha fokus på det digitale hele veien, sier Knut Skåla.