Kreative krefter til Schjærven

Kreatørene Christian Rusch Lindvik og Daniel Eraker melder overgang til Schjærven Reklamebyrå, og blir en del av det kreative løftet byrået er inne i.

Nytt team x
Nanna Haggstrøm, Christian Rusch Lindvik, Daniel Eraker og Jørgen Marthinsen. Foto: Fredrik Lande

– Vi er superstolte og glade for å få Christian og Daniel med på laget. De er to vilt flinke og hyggelige kreatører som virkelig vil løfte oss videre kreativt, og bli positive tilskudd til Schjærven-familien, sier kreativ leder Jørgen Marthinsen.

Christian Rusch Lindvik og Daniel Eraker kommer sist fra McCann Oslo, men har også med seg erfaringer fra POL, SMFB og Anti. Nå går ferden til Mølleparken 4.

– Dette kunne vi rett og slett ikke si nei til. Schjærven er et byrå med en solid grunnmur, men også en haug av spennende kunder og store, kreative muligheter - og ikke minst uttalte, kreative ambisjoner. Det er en reise vi vil være med på.

Schjærven Reklamebyrå har vunnet flere nye kunder den siste tiden, og ser frem mot en hektisk og spennende høst.

– Vi har allerede satt gutta i sving på flere prosjekter, så hamsterhjulene spinner allerede. Tidligere i år ansatte vi også Caroline Macri og Hanna Ringheim, så nå former vi en skikkelig fin sammensetning av kreative i byrået, sier leder for kreativ avdeling, Nanna Haggstrøm.