Kreativt team til Futatsu

Hybridbyrået i Grønlandsleiret 25 styrker sin kreative avdeling med ansettelsen av teamet May Linn Michaelsen og Melissa Kristiansen.

88285 79776 original
De kreative lederne i Futatsu, Kristoffer Reppen og Sigurd Solberg med det nye kreative teamet May Linn Michaelsen og Melissa Kristiansen.

– Vi har lenge ment at Melissa og May Linn passer perfekt inn i det miljøet vi har her i Futatsu. Vi har derfor gjort alt vi kan for å overtale dem så fort vi har hatt en mulighet. Når dette maset vårt endelig gir resultater, så er det jo klart at man blir en glad Kristoffer, forteller kreativ leder i Futatsu, Kristoffer Reppen.

May Linn Michaelsen og Melissa Kristiansen har sin bakgrunn fra Kitchen og Los & Co. Der har de blant annet jobbet med kunder som Meny, Statens vegvesen, Weifa og Orkla.

– Dette var vel det vi kan kalle en perfekt mulighet for oss, forteller Melissa. – Det skjer mye spennende i Futatsu for tiden, og det vil vi jo gjerne være en del av. Vår oppgave blir å løfte det kreative produktet, og det er vel egentlig en aldri så liten drømmeoppgave for to ivrige kreatører. Og så er det jo heller ikke superdumt at folka her er både flinke og joviale.

– Så da tenker vi at vi blir her de neste 4,97 årene, avslutter May Linn.