Kreatører til Trigger

Vilde Sæther Haagenrud og Karn Lade er siste tilskudd i Trigger Oslo, ansatt gjennom et engasjement.

89152 dfea9 original
Engasjert av Trigger: Vilde Sæther Haagenrud og Karn Lade.

Både Vilde Sæther Haagenrud og Karn Lade har bachelor i Art Direction fra Westerdals, og sistnevnte er også utdannet økonom. Etter utdannelsen jobbet Sæther Haagenrud med kunst- og kulturformidling, så ble hun frilanskreatør med ulike kommunikasjonsoppdrag. Lade har også jobbet som frilanskreatør på ulike prosjekter innen Art Direction og forretningsutvikling, blant annet hos We Are Live og Gilles & Cecilie.

Gjennom et engasjement er duoen nå klare for Trigger Oslo.

– Da vi fant ut at vi ville ha engasjement i byrå sammen, var Trigger et naturlig sted å søke. Vi håpet at den litt utradisjonelle kombinasjonen med ulike erfaringer ville gjøre at vi som team passet bra inn. Trigger virker som et sted hvor vi kan lære mye, og de lager kommunikasjon som virker bærekraftig for både kundene og samfunnet. Trigger har både evne og vilje til å utfordre, og i denne bransjen er det viktig å utvikle seg for å henge med, sier Lade.

Vilde og Karn er ansatt frem til sommeren, og er godt i gang med idéarbeid.

– Vi har allerede fått innblikk i Triggers idéprossesser og måten de tenker på. Det er fint å være med på å tenke de store tankene og ta det ned til noe som kan påvirke deg og meg i vår hverdag. Det virker som om ingen sak er for liten til å tenke store tanker, og det er gøy, avslutter Vilde Sæther Haagenrud.