Kreatører til WAL etter syv år i Hyper 

We Are Live (WAL) styrker seg med ansettelsen av det kreative teamet Kristian Haukland og Ola Nielsen, som går til byrået etter syv år i Hyper.

95837 eaa98 original
Kristian Haukland og Ola Nielsen. Foto: WAL

– Kristian og Ola har allerede bevist at de i tillegg til å utvikle gode idéer har et godt blikk for strategi, og det er noe vi setter stor pris på. Baksiden av dette er at Ola slår meg i sjakk, sier byråleder Herman Mueller Stormyr.

Byrålederen forteller at det er god flyt i WAL om dagen og at de nå styrker seg for å ta fatt på de stadig større oppgavene som kommer.

– Dette var en ansettelse vi brukte lang tid på. Vi ønsket oss et team med nok erfaring til å kunne gå rett inn hos oss og evne å løse utfordrende oppgaver. Ola og Kristian var på plass i høst og er allerede godt i gang med arbeidet for blant annet Aktiv, Orkla og Mitsubishi Electric.

– Litt faen i DNA-et

Tekstforfatter og kreatør Ola Nielsen forteller om overgangen:

– Vi hadde vært syv år i samme byrå, hadde en god konkurransesesong og var nysgjerrige på hva som fantes der ute. I WAL fant vi et ungt byrå med litt faen i DNA-et. Vi vokste opp i Hyper og nå får vi være voksne i WAL. Det innebærer at vi stiller høyere krav til det vi leverer fra oss og at vi tenker nøyere gjennom alt vi sier. Vi lærer fortsatt hverandre å jobbe sammen, men begynner se resultater allerede. WAL er eksepsjonelt gode på å få ting til å skje raskt og vi spør hvorfor mye. Det virker så langt som en potent kombinasjon. Og så er det ålreit her da. Folka, kundene, maten, kontoret, Da Capo. Hele pakka.


Annonse: