Kreatører til WAL etter syv år i Hyper 

We Are Live (WAL) styrker seg med ansettelsen av det kreative teamet Kristian Haukland og Ola Nielsen, som går til byrået etter syv år i Hyper.

95837 eaa98 original
Kristian Haukland og Ola Nielsen. Foto: WAL

– Kristian og Ola har allerede bevist at de i tillegg til å utvikle gode idéer har et godt blikk for strategi, og det er noe vi setter stor pris på. Baksiden av dette er at Ola slår meg i sjakk, sier byråleder Herman Mueller Stormyr.

Byrålederen forteller at det er god flyt i WAL om dagen og at de nå styrker seg for å ta fatt på de stadig større oppgavene som kommer.

– Dette var en ansettelse vi brukte lang tid på. Vi ønsket oss et team med nok erfaring til å kunne gå rett inn hos oss og evne å løse utfordrende oppgaver. Ola og Kristian var på plass i høst og er allerede godt i gang med arbeidet for blant annet Aktiv, Orkla og Mitsubishi Electric.

– Litt faen i DNA-et

Tekstforfatter og kreatør Ola Nielsen forteller om overgangen:

– Vi hadde vært syv år i samme byrå, hadde en god konkurransesesong og var nysgjerrige på hva som fantes der ute. I WAL fant vi et ungt byrå med litt faen i DNA-et. Vi vokste opp i Hyper og nå får vi være voksne i WAL. Det innebærer at vi stiller høyere krav til det vi leverer fra oss og at vi tenker nøyere gjennom alt vi sier. Vi lærer fortsatt hverandre å jobbe sammen, men begynner se resultater allerede. WAL er eksepsjonelt gode på å få ting til å skje raskt og vi spør hvorfor mye. Det virker så langt som en potent kombinasjon. Og så er det ålreit her da. Folka, kundene, maten, kontoret, Da Capo. Hele pakka.