Kreatørtalenter til SMFB

To nye kreative team på plass i Tollbugata.

91549 33403 original
Bakerst: Kristian Kristiansen. I midten fra venstre: Tor Adam Slettebø og Henrik Weido Lorentzen. Foran fra venstre: Helene Bjarre og Camilla Antoinette Bøgh. Foto: SMFB

Byrået fyller på med to nye kreative team etter sterk kundevekst den siste tiden: Henrik Weido Lorentzen & Tor Adam Slettebø og Camilla Antoinette Bøgh & Helene Bjarre.

Lorentzen og Slettebø kommer fra Nord DDB, hvor de i et år har jobbet med kunder som Telia og McDonalds. Nå gleder de seg til å vise seg frem på sin nye arbeidsplass.

– Vi har blitt tatt imot med åpne armer, så dette tror vi blir moro. Det er ingen hemmelighet at det jobber utrolig mange dyktige folk i SMFB, og folk vi garantert kommer til å lære mye av. Nå må vi bare kjøre på videre, sier de to kreatørene.

Flere damer i kreatørflokken

Bøgh og Bjarre ble uteksaminert fra Westerdals i sommer. De kommer fra et opphold hos Tante Randi Reklamebyrå, hvor de den siste tiden har vært tilknyttet som frilansere.

– Det er stas å få muligheten til å utvikle oss som team og å få jobbe med de spennende kundene til SMFB. Det er mange flinke folk her som vi gleder oss til å jobbe med, og så er det ekstra kult at det nå er flere damer i kreatørflokken, sier de.

Byråleder Kristian Kristiansen er fornøyd med å ha de nye teamene på plass.

– Vi er alltid på utkikk etter flinke folk som kan gjøre oss enda bedre. Det er høyt trykk om dagen og vi gleder oss til vise hva denne talentfulle gjengen kan tilføre både nye og eksisterende kunder hos oss, forteller han.