Kristin Lied fra Zynk til Los & Co

Styrker satsingen på strategisk rådgivning og lederkommunikasjon.

84753 4a750 original
Kristin Lied og Bård Skjørtorp. Foto © Los & Co

Kristin Lied er fra 18. april fagansvarlig for leder-og endringskommunikasjon i Los & Co. Hun kommer fra stillingen som seniorrådgiver i Zynk Communication & Leadership. Hun har tidligere innehatt en rekke ulike posisjoner i kommunikasjonshuset Dinamo og vært informasjonssjef i UDI.

– Kristin har lang erfaring med strategisk rådgivning i grenseland mellom forretningsutvikling, kommunikasjon og HR. Med denne rekrutteringen fortsetter vi satsingen på strategisk rådgivning og etablerer lederkommunikasjon som eget fagområde, sier daglig leder Bård Skjørtorp.

Strategi og endringsprosesser

Kristin Lied har over 20 års fartstid innen kommunikasjon. De siste fire årene har hun vært seniorrådgiver i Zynk Communication & Leadership, hvor hun bistod noen av Norges største virksomheter med implementering av strategi og endringsprosesser.

– Det blir stadig viktigere å bistå toppledere og ledergrupper med å kommunisere strategier og beslutninger helt ut i organisasjonen, slik at de blir forstått og gir mening for dem som skal levere resultatene. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med dyktige kolleger for å bistå nye og gamle Los & Co-kunder fremover, sier Lied.

Nøkkelpersoner på seniornivå

Los & Co teller i dag over 60 personer innen ulike fagområder knyttet til kommunikasjon og merkevarebygging.

– Det er avgjørende at de ulike fagdisiplinene spiller på lag slik at de bidrar til å realisere kundenes forretningsmål effektivt. Vi har derfor rekruttert en rekke nøkkelpersoner på seniornivå, som kombinerer dybdekunnskap med en breddeforståelse av kommunikasjon som virkemiddel, sier Skjørtorp.

I løpet av 2016 rekrutterte byrået blant annet Bjørn Kjetil Tønnessen fra Mondelez og Unni-Lovise Godager Berge fra Norwegian. Fra før har Anders Aakre kommet inn som leder av Kreativitet og Innhold, mens Per Olav Walmann leder området for Design og Produktutvikling. Begge var tidligere partnere i Jimmy Royal.