Kristin Lien til Good Morning

McCann-veteranen blir senior prosjektleder og Head of Operation hos det kreative digitalbyrået i Nedre Vollgate.

88858 f3f3c original
Kristin Lien og Eirik Fjellaksel i Good Morning.

Kristin Lien har de siste 2,5 årene har hatt stillingen som Head of Operations og prosjektleder i McCann, og har snaut 18 års prosjektledererfaring fra samme byrå, hvor hun har jobbet med merkevarer som Storebrand, TINE, Statoil og Statkraft.

Nå gleder hun seg til å bli en del av Good Morning som senior prosjektleder & Head of Operation.

– Gjengen i Good Morning representerer en bredde innenfor kommunikasjons- og teknologifaget som jeg synes er stor stas å få bli en del av. Jeg gleder meg til å lære mer om teknologi og få bidra med min kunnskap og erfaring om kommunikasjon, prosjektstyring og kundesamarbeid. Jeg har et hjerte som banker for god kommunikasjon, og da Good Morning la til samfunnsengasjert i stillingsbeskrivelsen til den nye prosjektlederen i byrået, da måtte jeg søke, forteller Lien.

Hun applauderte da Good Morning tok et standpunkt til bærekraft og hvordan skape vekst i det grønne skiftet.

– Da jeg skulle velge meg en ny arbeidsgiver var det med tanker om at bærekraft og det grønne skiftet ville gi arbeidsdagen retning, innhold og mening. Jeg har en merkantil og kommersiell bakgrunn, og er overbevist om at de grønne løsningene også må være lønnsomme, sier Lien.

– Ikke noe å lure på

– Kristin har gjennom 18 år i McCann har hatt ansvaret for noen av de største kundene i norsk reklamehistorie. Good Morning er i vekst, og med hennes imponerende bakgrunn var det ikke noe å lure på, forteller byråleder Eirik Fjellaksel.

Good Morning teller nå 15 ansatte i Norge og seks i Georgia innenfor fagområdene prosjektledelse, strategi, kreativitet, design, utvikling, performance og innholdsproduksjon.