Kristine Riis til Både Og

Kristine Riis går til Både Og fra Torshov, der hun bor. Fra og med januar 2022 er hun nemlig fast ansatt som radioregissør og tekstforfatter i nettopp Både Og.

AAA 7944x
Nye kolleger i Både Og: Ola-Per Ekblom, Kristine Riis og Eskil Paus. Foto: Odd Syse

Kristine Riis har lang erfaring som programleder og tekstforfatter i radio, fra «Drillpikene» på NRK P3 via P3 i Sverige til «Ni-timen» på NRK P1. På TV har vi sett henne i blant annet i «Familien Lykke», «Vikingane» og «Underholdningsavdelingen» der hun også var involvert som tekstforfatter. Hun har også gjort en rekke radioreklamer og voice-jobber opp gjennom.

– Det er helt fantastisk å få Kristine ombord. Med sin erfaring fra radio og TV kommer hun inn i vårt miljø på et veldig riktig tidspunkt, sier daglig leder Ola-Per Ekblom og legger til: – Endelig har vi en ansatt med ordentlig fokus.

Kristine skal først og fremst være tekstforfatter og regissør på radioreklame i Både Og. Hun har følgende å melde om saken.

– Jeg har alltid fått lyst til å kjøpe det jeg gjør voicejobber for, så hvordan skal dette gå? Uten å røpe kunder jeg allerede har vært i kontakt med den første uken på jobb, kan jeg si at jeg har blitt mer åpen for kjeks og sexleketøy. Noen kommer til å tjene enda mer penger, og det er definitivt ikke meg.