Kult Byrå med ny prosjektleder

– Med Camilla blir hver dag en fest, sier kollegene i Kult Byrå om ansettelsen av Camilla Simonsen Halvorsen som ny prosjektleder.

Krediterin Joachim Fleischer 2
Fra venstre: Sigurd Heggemsnes, Caroline Ramsdal, Camilla S. Halvorsen og Vilde Serina Brunvoll Foto: Joachim Fleischer

Kult Byrå har ansatt Camilla Simonsen Halvorsen som prosjektleder. Hun kommer fra jobben som prosjektleder i ANTI og har tidligere jobbet for Scandinavian Design Group og McCann Oslo.

– Kult Byrå har fungert som et flott orkester på egenhånd, men nå som vi har fått så mange nye kunder og prosjekter trengte vi en prosjektleder til å dirigere oss, sier kreativ leder Vilde Serina Brunvoll.

– Camilla har akkurat den erfaringen og energien vi trenger for å ta Kult Byrå til et nytt nivå.

– Et ungt byrå som har kommet langt på kort tid

Hun er utdannet fra Kingston University, med bachelorgrad i grafisk design. Hun sier muligheten til å bli en del av en dyktig gjeng med en bred kundeportefølje er noen av grunnene til at hun søkte på jobben.

– Kult Byrå er et ungt byrå som har kommet langt på kort tid. Jeg har jo så vidt startet og trives veldig godt allerede! En gjeng nysgjerrige og utrolig flinke folk. Jeg blir stadig blåst av banen, sier Simonsen Halvorsen.

– Camilla har på kort tid bidratt med bedre flow og prosjektstyring for alle oss i Kult Byrå, noe som har vært etterlengtet nå som vi stadig har større og flere kunder i loopen, sier designansvarlig Caroline Ramsdal.

– Vi er allerede så fornøyde med Camilla. Hun styrker det voksende teamet vårt og sørger for at alle har det bra. Dessuten har det aldri vært så mye digge bakevarer på kontoret som nå. Med Camilla blir hver dag en fest.