Kundekontakt til SDG

Hilde Maartmann-Moe Sommerstad (33) er ansatt som Client Director i Scandinavian Design Group.

74302 aa44b original

Hun kommer fra PwC Consulting hvor hun har jobbet med strategi- og organisasjonsutvikling for store nasjonale og internasjonale selskaper. Hilde har også journalisterfaring fra Dagbladet, samt prosjektledererfaring fra Westerdals reklameskole.

– Jeg ønsket å bruke min kompetanse og erfaring i en mer kreativ setting enn jeg har gjort de siste årene, og SDG representerer den ideelle muligheten for dette. Kundene og de utfordringene de stiller overfor byrået engasjerer meg. SDG består av en usedvanlig dyktig gjeng, og tilknytningen til McCann Worldgroup byr på enda flere muligheter til å levere det kundene virkelig ønsker seg og har behov for, forteller Sommerstad.

– Hilde har bakgrunn som journalist og Business Consultant, med evnen til å stille de riktige spørsmålene og forstå forretningen til våre oppdragsgivere. Dette er viktige egenskaper i vårt arbeide med å skape vekst gjennom design for våre kunder. Jeg er veldig fornøyd med å få Hilde med på SDGs rådgiver-team, avslutter administrerende direktør i Scandinavian Design Group, Jens Bonesmo.