Larssen Amaral forsterker teamet

Designbyrået vokser og har ansatt fire nye talenter.

LA nye22 originalx
Fra venstre: Designer Amalie Bach, prosjektleder Ingvild Voll, designer Helene Syre og innholdsprodusent Ine Rossebø Lauvvik. Foto: Larssen Amaral

Larssen Amaral forsterker teamet og har ansatt prosjektleder Ingvild Voll (26), innholdsprodusent Ine Rossebø Lauvvik (26) og designerne Amalie Bach (21) og Helene Syre (22).

– Vi gleder oss til å forsterke teamet vårt med bred kompetanse og ferske perspektiver innen merkevarebygging, sier partner og kreativ leder Eric Amaral Rohter.

Ingvild Voll har bakgrunn og erfaring fra prosjektledelse, og kommer fra samme stilling hos Matkanalen. Hun vil styrke Larssen Amaral med sin store teft for forretningsutvikling.

– Jeg brenner for forretningsutvikling og digitalisering, og det er akkurat det jeg får jobbe med her, sier Voll, som har to bachelorgrader fra BI Én innen økonomi og forretningsjuss, og én innen markedsføring.

Framover vil hun være med på å skape en god flyt i hverdagen for både kollegaer og kunder.

Ny innholdsprodusent

Ine Rossebø Lauvvik har en unik bakgrunn og erfaring, som vil være en styrke i Larssen Amarals arbeid med med sosiale medier. Hun har jobbet som journalist i Haugesunds Avis, og kommer til LA fra stillingen som innholdsprodusent i Garnius.

Lauvvik har alltid en kreativ tilnærming, og fokuserer på historiefortelling i alle former og ledd.

– Jeg ser fram til å skape engasjerende innhold, og gleder meg til å jobbe med en bred og variert kundegruppe, sier hun.

Nye designere

Larssen Amaral har også innhentet aktuell og betydelig kompetanse fra nyutdannede designere. Amalie Bach har utdannelse i grafisk design fra NTNU, og har vist at hun er meget sterk i sitt fag.

– Amalie har en imponerende portefølje som viser en sterk forståelse for visuell kommunikasjon og merkevarebygging, sier Amaral Rohter.

Bach flyttet fra Trøndelag til Haugesund, en by hun aldri hadde vært i før, for stillingen som designer.

– Jeg fikk et veldig godt inntrykk av Larssen Amaral, og synes de er veldig profesjonelle. Det er veldig spennende å jobbe med ulike kunder, stiler og bransjer, og få erfaring fra flere felt, sier Bach, som fikk flere jobbtilbud før hun valgte å flytte til Haugesund.

Helene Syre kommer også rett fra studiene. Hun har tatt sin bachelorgrad i Visuell kommunikasjon hos USN i Drammen, og hadde et internship hos Larssen Amaral tidligere i år. I løpet av internshipet viste Syre hvor dyktig og effektiv hun er, og hun ble tilbudt jobb hos designbyrået like etterpå.

– Hun imponerte oss med en sterk teknisk kompetanse innen digital design og motion design, sier Amaral Rohter.

– Internshipet fikk meg til å innse at det er slik jeg vil jobbe, både når det gjelder byrået og oppgavene. Denne stillingen inneholder alt jeg vil jobbe med og har veldig varierte oppgaver og kunder, sier Syre.