Lauritzen fra Skøyen til sentrum

Formgiver Christian Lauritzen forlater Kitchen og begynner i POL.

47341 884e4 original
Christian Lauritzen. Foto: POL

– Vi hadde hørt rykter om at han hadde ord på seg for å være veldig rask, og alt han leverte var bra. Og det viser seg å stemme faktisk, sier Petter Bryde i Pol, avleggerbyrået fra Try som allerede består av ti mennesker.

Lauritzen viser seg å være ydmyk, i tillegg til rask.

– Det er spennende å forlate trygge Skøyen etter mange år i Kitchen til fordel for sentrumsnære POL. Når du har muligheten til å jobbe i et nytt byrå med de beste i bransjen, er det bare å melde seg på. I POL er det lav takhøyde på flere måter, og veien over bordet er kort. De er platformagnostikere og jobber mye med nye medier og kanaler. Gjennom proprietære algoritmer i HTML5 og analyser av Big Data er mulighetsrommet endeløst. Dette er spennende saker, og passer meg som lerka i toppen av treet, sier han.

– Nå er det bare å brette opp buksene og produsere gode jobber man kan skryte av i skjærgården i sommerferien, avsluter Bryde.

Christian Lauritzen har vært fast i Kitchen siden 2009. Kundelista inkluderer Norwegian, Fretex, djuice, Synnøve, Fresh Fitness, Jean Paul og 1888.Annonse: