Lena Stølen er ny daglig leder i Bold

Lena Stølen er ansatt som daglig leder i Bold Oslo, og går inn som partner i Bolds eierselskap The North Alliance (NoA).

88315 34a86 original
Kreativ leder i Bold, Roar Sager, daglig leder Lena Stølen og NoA-sjef Thomas Høgebøl.

Lena Stølen har de siste årene ledet Maverick Concepts, og var tidligere daglig leder i Superblaise. Bold ble grunnlagt i Stockholm i 2011. I 2015 etablerte de seg med eget kontor i København og i Oslo, og i dag teller Bold Scandinavia over 60 ansatte.

– NoA er en helt unik sammensetning av selskaper og kompetanse, hvor Bold skal fokusere på strategisk design og å lage fantastiske løsninger for kundene våre, sier Stølen.

Bygger Nordisk designmiljø

– Jeg er imponert over det Bold Oslo har bygget opp, og stolt over å være med på å bygge det videre. Med tilgang til unik kompetanse og ressurser i Stockholm og København, er vi rustet til å ta oppdrag for globale kunder. Ambisjonen er å være Nordens ledende design og merkevarebyrå.

For tiden jobber Bold med kunder som SATS ELIXIA, Telenor og Aera.

– Vi er henrykte over å få Lena ombord som daglig leder, hun er allerede godt inne i Bold-kulturen og i gang med flere prosjekter, sier Roar Sager, kreativ leder i Bold.

– Design er en viktig del av NoA og et avgjørende kommunikasjonselement. En av Lenas første oppgaver blir å styrke staben slik at den fine utviklingen i Bold kan fortsette. Bold var kun 12 personer da vi inkluderte selskapet i vår familie tilbake i 2014, og siden da har selskapet skutt fart drevet av fornøyde kunder og sterke resultater, sier Thomas Høgebøl, administrerende direktør i NoA.