London-designer til SDG

Etter fem år som designer i Brand Union / Superunion i England, flytter Adrian Myklebust Sylejmani tilbake til Norge, og inn hos Scandinavian Design Group.

94204 27640 original
På flyttefot: Adrian Myklebust Sylejmani.

Som Experience Designer vil Adrian Myklebust Sylejmanis rolle være merkevarebygging i form av videreutvikling og arbeid med SDGs merkevareidentiteter.

— SDG er et byrå som jeg i lang tid har hatt lyst til å bli en del av. Da sjansen bød seg, var jeg rask med å ta avgjørelsen om å kaste meg i det. For meg var dette en perfekt start på en ny livstilværelse. Jeg ser frem til å kunne jobbe tett med en gjeng ambisiøse og dyktige folk jeg kan lære masse av, og gi masse tilbake til, forteller han.

Adrian har studert ved Falmouth University, hvor han tok en BA i Graphic Design. Tidligere har han jobbet med utviklingen av ny identitet til blant annet Equinor, Vodafone og Level Airlines. Når han ikke jobber, lever han den norske drømmen med ski på beina og er med på å organisere Mjøsskate, som er et firedagers skate-maraton på innlandet.

– Adrian er en gledesspreder, og en skikkelig dyktig designer, som vi er veldig glade for å ha fått med oss på laget, forteller Managing Director Anne Marie Brady i Scandinavian Design Group.

– Hans bakgrunn fra arbeid med store, internasjonale kundekontoer er en svært verdifull erfaring som gjør Adrian til en sterk lagspiller inn i våre prosjektteam.