Los & Co henter ny kreatør fra WAL

– Casper er en idémaskin som vil styrke den kreative avdelingen vår ytterligere, sier kreativ leder Marius Aasen.

DSC01887 1
Casper Evensen går inn i team med kreativ leder Marius Aasen. Foto: Los & Co

Casper Evensen er ansatt som ny kreatør i fullservicebyrået Los & Co. Han kommer fra samme stilling i WAL og går inn i team med byråets kreative leder, Marius Aasen.

Allerede som Westerdalsstudent imponerte Evensen sin nye makker med gode idéer, og holdt på inntrykket gjennom hele praksisperioden i TRY.

– Jeg har jobbet med Casper tidligere og vet at han er en idérik kar. Vi har alltid vært på bølgelengde og er enige om hva vi vil lage. Han er kreativ, smart, strategisk og rett og slett en fin fyr, sier Aasen.

Et enkelt valg

I Los & Co vil Evensen jobbe tett med resten av byrået på mange av de større kundene. Han har allerede vært noen dager i den nye jobben og forteller at valget var enkelt da muligheten kom.

– Jeg har vært på makkerjakt lenge og fikk nyss i at Marius også var på utkikk. Tilfeldigheter førte oss sammen, men vi jobbet litt sammen i TRY, og det ga mersmak. Det blir veldig spennende å jobbe sammen igjen og å komme ordentlig inn i det kreative miljøet på Los, sier Skur 41s nye kreatør.

Evensen er godt i gang i den nye jobben og er i følge Aasen en viktig brikke i det godt etablerte miljøet på kontoret.

– Det eneste jeg har å utsette på han, er at han er fan av feil fotballag. Casper er fan av noe så sært som Inter Milan, sier Aasen, som selv er fan av Juventus – som også er en litt sær klubb å like egentlig.

– Vi liker defensiv fotball og offensiv kommunikasjon, legger Casper til.