Lotte Grepp Knutsen til Apeland

Tidligere statssekretær og organisasjonssjef i Arbeiderpartiet, Lotte Grepp Knutsen (44), blir ny seniorrådgiver i byrået. Hun har de siste årene vært kommunikasjonssjef ved Nord universitet.

90178 55dde original
Lotte Grepp Knutsen er ny seniorrådgiver i Apeland.

Lotte Grepp Knutsen var under regjeringen Stoltenberg II politisk rådgiver og statssekretær i Barne- og likestillingsdepartementet, statssekretær i Kulturdepartementet, konstituert statssekretær ved Statsministerens kontor og statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet.

Senere var hun organisasjonssjef i Arbeiderpartiet, før hun flyttet til Bodø og begynte ved universitetet. Hun har også vært kommunikasjonsrådgiver i JKL og politisk rådgiver i Arbeiderpartiets bystyregruppe i Oslo, og har møtt på Stortinget som vararepresentant.

– Lotte har en sjelden kombinasjon av politisk erfaring og kommunikasjonserfaring, og hennes kompetanse vil være nyttig for mange av våre kunder, blant annet innen eiendom, helse og utdanning, sier administrerende direktør Ole Christian Apeland.

– Jeg har fulgt Apeland i mange år. De klarer å kombinere førsteklasses analyse- og strategiarbeid med effektiv gjennomføring av kommunikasjonstiltak, og har spennende kunder innen mange bransjer. Jeg gleder meg til å bli en del av laget og bytte ut Bodø med Bjørvika, sier Lotte Grepp Knutsen.