M&M til Knowit Experience

Det prisbelønte kreative teamet May Linn Michaelsen og Melissa Kristiansen har akkurat tatt steget fra Atyp til Knowit Experience.

MM rosa Pressemelding
M&M: May Linn Michaelsen og Melissa Kristiansen. Foto: Knowit Experience

Duoen har lang erfaring og tidligere også jobbet i Kitchen og Los & Co og har tidligere jobbet med blant annet Thon Hotels, Mercedes-Benz, Meny, Orkla og Statens vegvesen.

I sitt nye byrå, som snart flytter fra Skøyen til Tullinløkka, skal de bidra til å styrke det kreative produktet, og jobbe med flere av de største kundene Knowit Experience har vunnet den siste tiden.

– Dette blir knallbra. May Linn og Melissa er alt vi ønsket oss i et nytt team. De har helt riktig bakgrunn, og er veldig sultne på å lage spennende løsninger for vår voksende liste av kunder som ser på kreativitet som et essensielt verktøy for å lykkes fremover. Vi har stor tro på at vi sammen skal gjøre Knowit Experience stadig mer bemerket for akkurat dette, forteller Anders Asheim og Petter Andersen, kreative ledere i Knowit Experience.

– Det blir så bra, det

Det nye teamet er allerede i gang med å løse oppgaver av forskjellig karakter, og har raskt sett stort potensiale i å kunne begeistre folk på nye måter og i nye kanaler.

– Knowit Experience har mange flinke folk med bred kompetanse, akkurat det man trenger for å utvikle spennende ideer. Vi gleder oss til å bidra kreativt inn i flere digitale og tekniske prosjekter, så vel som tradisjonell reklame. Det blir så bra, det, sier duoen May Linn Michaelsen og Melissa Kristiansen.