Maria Oljemark går den korte veien til JCP PRAD

JCP-veteranen blir på huset, men bytter avdeling.

Maria Oljemark og Lars Eia Kirkholm
Byråleder Lars Eia Kirkholm med rådgiver & kundeansvarlig Maria Oljemark.

Med over 20 år bak seg i JCP, er Maria Oljemark en av veteranene i JCP-familien. Nå bytter hun plass på kontoret, og går fra ledergruppen og rådgiver i JCP Event til rådgiver og kundeansvarlig i PR- og reklamebyrået JCP PRAD.

– I forbindelse med ansettelsen av Kristoffer Reppen som rådgiver mot slutten av fjoråret, dukket også muligheten opp til å få Maria med på laget. Det var en mulighet vi ikke kunne la gå fra oss, og vi er ekstremt glade for å ha styrket laget med både Kristoffer og Maria, sier byråleder, Lars Eia Kirkholm.

Han har klokketro på at Oljemark vil komme med viktige bidrag i tiden som kommer.

– Maria har hatt en kjempekarriere i JCP-systemet, og hatt mange sentrale roller på huset. Hun har vært en nøkkelperson på flere av JCPs aller største kunder, prosjekter og har bidratt sterkt til det JCP som helhet er i dag, sier Kirkholm.

– Maria har bygget opp en stabil og stor kundebase i JCP, og er en svært erfaren rådgiver. Hun er perfekt for kunder som verdsetter en tydelig og trygg rådgiver. Vi har gledet oss ekstremt til å få henne på plass hos oss, og hun blir en viktig brikke for både kundene våre og oss, fortsetter han.

Oljemark gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer, og til å flytte de få meterne bort til PRADs del av Akersbakken 10.

– Jeg kjenner gjengen godt og det er det som motiverer meg aller mest – og få lov til å jobbe enda mer sammen med de dedikerte og dyktige folka i PR- og reklamebyrået vårt. Å jobbe i JCP handler om å være i stadig utvikling, både på et personlig plan og i arbeidet med kundene våre. Denne overgangen er en naturlig del av min personlige utvikling, og jeg er gleder meg så sykt til alt det spennende som kommer til å skje fremover!