Maria Stensøe blir grafisk designer i ELLE mELLE

Ålesundsbyrået styrker designteamet med Ålesundsjenta Maria Stensøe.

Maria Stensøe avis
Maria Stensøe begynner i ELLE mELLE som grafisk designer.

Maria Stensøe kan kalle seg både økonom og grafisk designer, som er en noe uvanlig kombinasjon. Hun har en Bachelor i Økonomi og administrasjon fra BI og har jobbet som forsikringsrådgiver. Men så var det faktisk ELLE mELLE som inspirerte henne til å ta spranget videre fra forsikring og økonomi, til grafisk design. Maria utdannet seg til grafisk designer ved Høyskolen i Kristiania. Hun ble så en del av teamet i ELLE mELLE sitt studentbyrå High July i 2018, hvor de fikk jobbe med flere spennende lokale bedrifter.

– Etter sommeren med High July har jeg alltid ønsket meg tilbake til ELLE mELLE. Nå klaffet det og jeg gleder meg til veien videre sammen med et så kreativt og inspirerende byrå, og deres kunder, sier Maria.

– Studentbyrået High July skal være et springbrett for unge lovende designspirer, i tillegg til å være et prisgunstig tilbud for gründerbedrifter. Vi ser nå at vi også rekrutterer fra High July og det er vi så glade for, det vil si at konseptet fungerer slik det var tenkt, og at vi får unge designere til å velge å flytte hit, forteller kreativ leder Yvonne Aarset.

En av Alle gutta

Etter en sommer hos High July og ELLE mELLE ble Stensøe ansatt i Alle gutta (nå MVH AS). Der har hun jobbet med flere tungvektere innen norsk næringsliv, og videreutviklet spisskompetanse innen grafisk design, front-end og UX-design.

Flytter hjem for jobben

Nå kommer hun tilbake til Ålesund sammen med samboer og hunden Ailo.

– Maria blir en god rådgiver for kundene våre innen merkevarebygging, design og visualisering i prosjekter. Vi gleder oss stort til å ønske henne velkommen tilbake til Ålesund, og inn i ELLE mELLE-gjengen, abslutter Aarset.