Martin Abbedissen Fauskanger til Apriil

Har nettopp sluttet i Good Morning Naug, etter fem år som kreatør der. Nå går det rett vest.

Fly til Bjørgvin
Det kom et fly til Bjørgvin … Foto: Theodor Kittelsen

Martin Abbedissen Fauskanger skulle egentlig starte i Apriil reklame i starten av februar, men etter en positiv doping- og covid test, gikk han rett i karantene, og ble med det den første i byrået med sykdommen. Siden har den gått viralt, så han har virkelig allerede begynt å sette spor i byrået. 


Martin er utdannet AD fra Westerdals og har tidligere jobbet som kreatør i ANTI Oslo, og de fem siste årene i Good Morning/Good Morning Naug. Han har jobbet med kunder som Handelens Miljøfond, Schweppes, Trafikkforsikringsforeningen og Hamar Lillehammer Julebrus. Han har vunnet priser i Gullblyanten, Cresta, New York Festivals, og representerte Norge i Young Lions Print 2019 etter seier i Gulltusjen.

– Det første jeg gjorde var å ringe Doffen, og håpte på at han ikke hadde daua

– Etter noen år med hjemlengsel var det på tide å trekke vestover igjen. Jeg husker Liv fra Westerdals tipset meg under studiene at jeg måtte ringe Doffen hvis jeg noengang skulle flytte tilbake til Bergen. Så det første jeg gjorde var å ringe Doffen, og håpte på at han ikke hadde daua. Apriil føltes ut som et veldig riktig sted for meg, med mange spennende kunder og flinke folk. Nå gleder jeg meg skikkelig til å utvikle kreative løsninger fra Vestlandet, sier Martin.

– Vi er alltid på jakt etter flinke folk, og at vi fikk Martin på kroken er helt konge. Han blir en sentral del av vår kreative satsning, og sammen skal vi nok få slått godt fra oss, til tross for at Martin nå verken jobber fra eller i ring2, sier kreativ leder Doffen Trellevik

Apriil har har forøvrig kontorer også i Oslo og Stavanger. Bergenskontoret teller rundt 90 personer.